Skip to content

 

Welkom bij Piano Atelier Lagarde, de Pianostemmer die werkt in Hoeven, Oudenbosch en omstreken.

Elke piano ontstemt na verloop van tijd . Dit is het gevolg van wisselingen in temperatuur en misschien nog wel belangrijker wisselingen van vochtigheid. Om die reden is het belangrijk Uw piano regelmatig (2 keer per jaar) te laten stemmen . De pianostemmer zorgt ervoor dat Uw piano weer gaat klinken zoals het hoort.

Piano Atelier Lagarde werkt in de regio West-brabant (Oosterhout, Hoeven, Baarle Nassau, Chaam, Breda, Prinsenbeek, Bavel, Roosendaal, Dongen, Etten-Leur, Ulvenhout, Terheijden, Zevenbergen, ). In deze regio rekenen wij geen voorrijdkosten.

De prijs van een stembeurt is 75 Euro.

Voor meer informatie over het stemmen van een piano kunt U kijken onder stemmen .

Bel of mail voor een afspraak .                  tel.   06 403 313 74       clagarde@xs4all.nl

Bij Piano Atelier Lagarde kunt U naast piano stemmen ook terecht voor alle technische werkzaamheden aan piano’s.

U kunt uw piano laten stemmen, Piano Atelier Lagarde voert alle voorkomende piano reparaties uit en we verrichten op ambachtelijke wijze complete piano restauraties.

Tevens zijn wij als een van de weinige bedrijven in de piano branche gespecialiseerd in het op maat maken en aanpassen van piano’s als het spelen niet meer gaat als gevolg van een ziekte en we passen piano’s aan voor gehandicapten (zie onder aanpassingen)

Voor piano stemmen, piano reparatie, piano onderhoud en piano aanpassingen kunt U telefonisch contact opnemen of via email.

C.Lagarde, Pianostemmer Oudenbosch, Hoeven en omstreken

06 403 313 74

clagarde@xs4all.nl

Back To Top