Skip to content

 

Welkom bij Piano Atelier Lagarde, de Pianostemmer die werkt in Oudenbosch en omstreken.

Om Uw piano zuiver en goed op toon te houden is het nodig om regelmatig Uw Piano te laten stemmen .

Elke piano wordt na verloop van tijd vals. De belangrijkste oorzaken zijn wisselingen in temperatuur en vochtigheid. Om die reden is regelmatig piano stemmen nodig. De pianostemmer zorgt ervoor dat Uw piano weer gaat klinken zoals het hoort.

Piano Atelier Lagarde werkt in de regio West-brabant (Oudenbosch, Hoeven, Zevenbergen, Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Oosterhout, Prinsenbeek, Ulvenhout, Bavel, Terheijden, Baarle -Nassau). In deze regio rekenen wij geen voorrijdkosten.

Een stembeurt kost 75 Euro.

Voor meer informatie over het stemmen van een piano kunt U kijken onder stemmen .

Bel of mail voor een afspraak .                  tel.   06 403 313 74      clagarde@xs4all.nl

 

Naast piano stemmen kunt U bij Piano Atelier Lagarde tevens terecht voor alle technische werkzaamheden aan piano’s.

U kunt uw piano laten stemmen, Piano Atelier Lagarde voert alle voorkomende piano reparaties uit en verricht complete piano restauraties.

Tevens zijn wij als een van de weinige bedrijven in de piano branche gespecialiseerd in het op maat maken en aanpassen van piano’s als het pianospelen moeilijk wordt of niet meer gaat als gevolg van een ziekte en we passen piano’s aan voor gehandicapten (zie onder aanpassingen)

Voor piano stemmen, piano reparatie, piano onderhoud en piano aanpassingen kunt U telefonisch contact opnemen of via email.

C.Lagarde, Pianostemmer Oudenbosch en omstreken

06 403 313 74

clagarde@xs4all.nl

Back To Top